Privacybeleid

Privacybeleid voor Villa Verhuur – Casa Libertad

Dit privacybeleid beschrijft hoe Casa Libertad persoonlijke gegevens verzamelt, gebruikt, beschermt en openbaar maakt voor de verhuur van onze villa. Casa Libertad is toegewijd aan de bescherming van uw privacy. Lees dit beleid zorgvuldig door om te begrijpen hoe wij uw persoonlijke gegevens behandelen.

  1. Verzamelde Gegevens:

1.1. Persoonlijke Identificatiegegevens: Bij het maken van een reservering verzamelen we mogelijk persoonlijke identificatiegegevens zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en betalingsgegevens.

1.2. Informatie over het verblijf: We kunnen gegevens verzamelen met betrekking tot uw verblijf, zoals incheck- en uitcheckdatum, voorkeuren en speciale verzoeken.

1.3. Communicatie: Correspondentie tussen u en Casa Libertad via e-mail of andere communicatiekanalen kunnen worden bewaard om een goede klantenservice te bieden en eventuele geschillen op te lossen.

1.4. Websitegebruik: We verzamelen mogelijk gegevens over hoe u onze website gebruikt, zoals welke pagina’s u bezoekt, hoe lang u op de site blijft en uw IP-adres. Dit helpt ons om onze website te verbeteren en beter af te stemmen op de behoeften van onze klanten.

  1. Gebruik van Gegevens:

2.1. Reservering en Klantenservice: We gebruiken uw gegevens om uw reservering te verwerken, uw verblijf te beheren en u te voorzien van klantenservice.

2.2. Marketing: Met uw toestemming kunnen we u marketingcommunicatie sturen over onze villa en gerelateerde aanbiedingen, promoties of enquêtes.

2.3. Wettelijke Verplichtingen: We kunnen uw gegevens gebruiken om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals belastingaangiften en rapportagevereisten.

  1. Gegevensbescherming:

3.1. Beveiliging: We nemen passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies, misbruik of openbaarmaking.

3.2. Gegevenstoegang: Alleen geautoriseerd personeel heeft toegang tot uw persoonlijke gegevens en ze hebben deze toegang alleen nodig voor specifieke taken met betrekking tot uw verblijf of klantenservice.

  1. Delen van Gegevens:

4.1. Derde Partijen: We delen uw persoonlijke gegevens niet met derde partijen, behalve wanneer dit nodig is voor het uitvoeren van uw reservering (bijvoorbeeld met betalingsverwerkers) of wanneer we wettelijk verplicht zijn om dit te doen.

  1. Uw Rechten:

5.1. Toegang en Correctie: U heeft het recht om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens die wij bewaren en om eventuele onjuistheden te corrigeren.

5.2. Verwijdering: U heeft het recht om te verzoeken om verwijdering van uw persoonlijke gegevens, tenzij wij verplicht zijn om deze gegevens te bewaren vanwege wettelijke vereisten of voor zakelijke doeleinden.

  1. Contact:

Als u vragen heeft over ons privacybeleid of de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens gebruiken, neem dan contact met ons op via info@casalibertad.be of via contactformulier.

Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 19/02/2024. We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates.