Benissa

Ontdek de betoverende charme van Benissa

en laat je verrassen door de schatten die deze prachtige omgeving te bieden heeft! 🌴

Benissa is een mooi plekje aan de Costa Brava.

Benissa is een ideale bestemming om te genieten van ontspanning te midden van adembenemende stranden en een prachtig landschap!

Het Bassetes-strand, gelegen in de wijk Rotes, biedt een spectaculair uitzicht op de baai en de rotsachtige kustlijn. Verderop vind je Playa La Fustera, perfect voor een dagje zonnebaden en zwemmen.

Voor een rustigere ervaring kun je naar Cala Pinets gaan, een minder druk bezocht strand waar je kunt genieten van een serene onderbreking van het dagelijkse leven. Vergeet niet om een stop te maken bij de berg Les Nories voor een adembenemend uitzicht op het prachtige landschap van Benissa – het zal je zeker betoveren! En mis ook de spectaculaire wandelpaden van Benissa niet!

Er valt genoeg te ontdekken in Benissa, van wandelavonturen tot het verkennen van de natuur en het bezoeken van historische bezienswaardigheden.

Voor liefhebbers van buitenactiviteiten biedt de Sierra de Bèrnia unieke ervaringen – neem deel aan een Paseo Ecológico om te genieten van verbluffende landschappen en de diverse wilde dieren.

Aan de andere kant zijn er ook tal van culturele attracties – de Catedral de la Marina en het Casa-Museo Abargues bieden boeiende en interactieve inzichten in de geschiedenis van Benissa. Of je nu de natuur wilt verkennen of je onderdompelen in de rijke cultuur, deze bestemming heeft voor elk wat wils.

Mis deze kans niet om Benissa te ervaren en te verblijven in onze prachtige villa! Boek nu en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie vol ontspanning, avontuur en culturele ontdekkingen. Klik hier om je verblijf te reserveren en jouw droomvakantie werkelijkheid te maken!